Morbark 6400 XT

In november 2019 hebben we de nieuwe horizontale grinder van Morbark, de 6400XT Wood Hog in gebruik genomen. Deze robuuste verkleiner is met name ideaal voor het bewerken van gemengd houtafval, sloop- en bouwafval en groen afval.

Deze 44 ton zware machine heeft een vermogen van 1200 pk met een CaterpillarTier 4 Final motor en is drie meter breed. Met de aanschaf van deze machine gaan we voor een hoge productie, minimale uitstoot en optimale transporteerbaarheid van de machine. Daarbij waren gebruikersvriendelijkheid en onderhoudsgemak belangrijke factoren bij de aanschaf van deze nieuwe sneldraaier.Deze 44 ton zware machine heeft een vermogen van 1200 pk met een CaterpillarTier 4 Final motor en is drie meter breed. Met de aanschaf van deze machine gaan we voor een hoge productie, minimale uitstoot en optimale transporteerbaarheid van de machine. Daarbij waren gebruikersvriendelijkheid en onderhoudsgemak belangrijke factoren bij de aanschaf van deze nieuwe sneldraaier.Deze 44 ton zware machine heeft een vermogen van 1200 pk met een Caterpillar Tier 4 Final motor en is drie meter breed. Met de aanschaf van deze machine gaan we voor een hoge productie, minimale uitstoot en optimale transporteerbaarheid van de machine. Daarbij waren gebruikersvriendelijkheid en onderhoudsgemak belangrijke factoren bij de aanschaf van deze nieuwe sneldraaier.

Door de schuine kanten kan de machinist het materiaal efficiënter laden. Met de naar boven draaiende rotor ontstaat er weinig stofontwikkeling en is de machine veel minder storingsgevoelig.De extern instelbare, wegbreekbare koppelbegrenzer helpt de aandrijflijn en hamermolen te beschermen tegen catastrofale schade veroorzaakt door verontreinigingen. De machine heeft diverse gebruikersvriendelijke functies gericht op toegankelijkheid voor dagelijks onderhoud. De shredder is voorzien van een rupsonderstel en dolly en wordt beladen door een nieuwe shovel en kraan.Door de schuine kanten kan de machinist het materiaal efficiënter laden. Met de naar boven draaiende rotor ontstaat er weinig stofontwikkeling en is de machine veel minder storingsgevoelig.De extern instelbare, wegbreekbare koppelbegrenzer helpt de aandrijflijn en hamermolen te beschermen tegen catastrofale schade veroorzaakt door verontreinigingen. De machine heeft diverse gebruikersvriendelijke functies gericht op toegankelijkheid voor dagelijks onderhoud. De shredder is voorzien van een rupsonderstel en dolly en wordt beladen door een nieuwe shovel en kraan.Door de schuine kanten kan de machinist het materiaal efficiënter laden. Met de naar boven draaiende rotor ontstaat er weinig stofontwikkeling en is de machine veel minder storingsgevoelig.De extern instelbare, wegbreekbare koppelbegrenzer helpt de aandrijflijn en hamermolen te beschermen tegen catastrofale schade veroorzaakt door verontreinigingen. De machine heeft diverse gebruikersvriendelijke functies gericht op toegankelijkheid voor dagelijks onderhoud. De shredder is voorzien van een rupsonderstel en dolly en wordt beladen door een nieuwe shovel en kraan.

Diensten

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week