Zaaien

Gevoed door jarenlange ervaring is Fuhler betrouwbare partner wanneer het gaat om het zaaien van gewassen, zoals bieten, granen en gras. Nauwkeurig en precies zoals u van een loonbedrijf mag verwachten, waarbij onze dienstverlening verder voert dan het zaaien op zich. Fuhler kan materieel inzetten met een minimale bodembelasting, hetgeen resulteert in geringe verstoring van de bodemdruk en een goede opkomst.

Fuhler is met name ingericht op de volgende agrarische loonwerkzaamheden:

  • Gras inzaaien (ook sportvelden)
  • Bieten zaaien
  • Verschillende graansoorten inzaaien


Voor het zaaien van bieten wordt gebruik gemaakt van een 18-rijige Monosem zaaimachine. De grote voordelen van deze machine zijn het zaaien op GPS, de hydraulische aandrijving, het op de millimeter nauwkeurig instellen en de enorme capaciteit. Met deze zaaimachine én de combinatie met GPS, zijn we in staat om vlotter te kunnen werken, ook in het donker en bij slecht zicht.
Deze machine is uitgerust met de boordcomputer, welke de chauffeur constant informatie verschaft over onder andere de minimale/maximale rijsnelheid en de zaaidichtheid. Ook storingen in de werking van de machine worden meteen op het display weergegeven waarop de chauffeur adequaat kan ingrijpen. Het elektronisch registreren van de hoeveelheid zaadgoed in de zaadgoedbak zorgt ervoor dat zaaien met een lege zaadgoedbak voorgoed tot het verleden behoort. De  aandrukrollen zorgen tenslotte voor een egaal zaaibed. Om het onkruid te bestrijden in de rij kan er een schoffelmachine en kam een 18 rijige aanaarder worden ingezet. Ook deze worden aangestuurd op GPS.

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week