Sorteeranalyses

Om inzicht te krijgen in de samenstelling van afval, voert Fuhler voor diverse betrokken partijen al jaren sorteeranalyses op verschillende afvalcomponenten uit. Onze resultaten geven bijvoorbeeld aan hoe goed het afval daadwerkelijk wordt gescheiden, waar nog kansen voor afvalscheiding liggen en of het uitgevoerde beleid de beoogde scheidingsdoelen gehaald heeft.

Om bruikbare resultaten uit een sorteeranalyse te verkrijgen, is een heldere doelbepaling en een betrouwbaar en zorgvuldig opgezet en uitgevoerd onderzoek van essentieel belang. Wij hanteren bij uitvoering van de analyses een individuele benadering. Samen met u bepalen wij het doel van de sorteeranalyse en stellen wij vast hoe ’geldig’, ’nauwkeurig’ en ’betrouwbaar’ de resultaten uit de sorteeranalyse moeten zijn. Gezamenlijk wordt aan de hand van de doelstelling het uitvoeringskader (draaiboek met werkmethodiek en rapportage-vorm) bepaald. Dit garandeert tevens de reproduceerbaarheid van het onderzoek.

Fuhler verzorgt met ruime aandacht en kwaliteit de sorteeranalyses in een ergonomisch ingerichte sorteerhal of, indien gewenst, bij u op locatie. De sorteeranalyses worden handmatig uitgevoerd met een vaste groep terzake kundige medewerkers. Als totaaloplossing kunnen zeefinstallaties worden ingezet of kunnen wij onder ons VIHB nummer het te sorteren materiaal transporteren.  

Fuhler werkt onafhankelijk en door onze aanpak bent u zeker van een werkwijze die enkel en alleen gericht is op uw doelstelling. 

U zoekt de speld, misschien kunnen wij hem voor u vinden.

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week