Maatwerk

Kenmerkend voor Fuhler is haar betrokkenheid bij de klant: hart voor het werk is wat hoog in het vaandel staat. Het uitgebreide, actuele en moderne machinepark, het enorm potentieel aan hoog gekwalificeerd personeel, de grote flexibiliteit, maar bovenal het enthousiasme om met een doeltreffende maatwerk-oplossing te komen staan daar borg voor.

Wij hebben ons voortdurend doorontwikkeld, hebben een hoogstaande kwalitatieve dienstverlening en bieden opdrachtgevers een totaal-oplossing voor civiele-, infra-technische-, milieu-hygiƫnische-, cultuurtechnische en recycling-technische uitdagingen.

Bijzonder materieel
Wanneer uit de markt een nieuwe vraag komt, zoekt Fuhler naar een passend antwoord. Indien nodig, passen we bestaand materieel aan op de nieuwe vraag, of wordt samen met leveranciers en producenten gezocht naar oplossingen. Op deze manier is Fuhler altijd vooruitstrevend en meedenkend geweest en was Fuhler vaak de eerste partij die met gedurfde oplossingen kwam. Dit is terug te zien in het uitgebreide machinepark, met veel specialistisch en bijzonder materieel. Zo was Fuhler bijvoorbeeld voorloper op het gebied van opwerking van biomassa en bezit het bedrijf 2 van de grootste verkleiningsmachines van Europa. Andere voorbeelden zijn de (in nauwe samenwerking met de fabrikant doorontwikkelde) rups-cultuurdumpers.

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week