Oogsten

Voor de oogst van gewassen, gras en sinds enkel jaren ook voederwinning kan Fuhler een uitgebreid pakket aanbieden op het gebied van agrarisch loonwerk. Met het moderne machinepark en gemotiveerd personeel kunnen we snel en efficiënt de gewassen van het land te halen.

De uitvoering van het werk wordt gedaan door deskundige vakmensen, die de nodige kennis en ervaring hebben op het gebied van agrarisch loonwerk. Fuhler is hiermee goed in staat om in te kunnen spelen op de vraag van de klant. De werkzaamheden waar wij ons met name op richten zijn:

  • Bieten rooien we met een 9-rijer bietenrooier. Deze machine heeft een hoge hectare/uur capaciteit met 1 wiel per spoor en een werkbreedte van ca. 4,5 meter. Om goed te kunnen rooien (ongeacht de zaaimethode) bezit de machine een zgn. sluitrij-correctie en 8 reinigingszonnen. De bunkerinhoud is 25 ton. De machine heeft besturing op alle 6 de wielen, hierdoor is zijn draaicirkel 7,8 meter. Voor het transport naar de bietenopslag kunnen desgewenst tractoren met kippers worden ingezet. Sinds enkele jaren bieden we daarnaast voor de biogasinstallaties ook een totaalpakket in het rooien en verkleinen van Bio-bieten, zowel in Nederland als in Duitsland.
  • Gras maaien, harken, hakselen en oprapen. Ook afvoer en inname van gras.
  • Granenoogsten,  eventueel met stro verhakselen. Tevens graanvervoer (naar silo) mogelijk.
  • Maïs hakselen en inkuilen. We hakselen met een Claas Jaguar 8-rijer met Kemper rij-onafhankelijke bek. Diverse silagewagens met 45 m³ inhoud zorgen voor transport. De silage- en opraapwagens zijn voorzien van een gestuurd tandem dit voor het behoud van uw land. Onder zeer natte weersomstandigheden kunnen wij rupsdumpers inzetten voor de oogst van de mais. Met een Claes Xerion 3800 Trac wordt de kuil aangereden.
© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week