Disclaimer

Deze site wordt u aangeboden door Fuhler BV. Op de inhoud ervan (alle teksten en foto’s vanaf het startpunt rust auteursrecht.
           
Fuhler BV zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar geeft dit aangaande geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Fuhler BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw bezoek van (,of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang tot) http://www.fuhler.com, of uit het afgaan op informatie die op site wordt verstrekt.

Fuhler BV staat in voor de privacy van de door bezoekers afgegeven informatie. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor de werkzaamheden van Fuhler BV en op geen enkele wijze gecommuniceerd naar derden.

Bepaalde hyperlinks (verwijzingen buiten het domein fuhler.com) in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij Fuhler BV geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie. Deze sites kunnen ook informatie bevatten over producten en/of diensten die niet bij Fuhler BV verkrijgbaar.

 

Pricacyverklaring Fuhler

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week