Verhuur

Vanuit haar oorsprong in het agrarisch loonwerk, zijn de werkzaamheden uitgebouwd met de verhuur van divers materieel en personeel.

Voor het inhuren van machines met bediening of los personeel bent u bij Loon- en verhuurbedrijf Fuhler aan het juiste adres. Wij bieden een adequate dienstverlening, waarbij enthousiasme voor het vak en het leveren van goede kwaliteit voorop staan. Onze medewerkers staan hun mannetje en onderscheiden zich door hun pragmatische en kwalitatieve wijze van werken. Fuhler heeft een zeer moderne verhuurvloot met diverse (grondverzet)machines. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibiliteit kunt u Loon- en verhuurbedrijf Fuhler voor vrijwel al het denkbare werk in veel denkbare sectoren inschakelen.

Ook wanneer u voor een kleinschalig karwei een graafmachine of trekker met grondkipper nodig heeft, kunt u deze huren tegen passende tarieven. We verhuren altijd inclusief bediening of chauffeur. U profiteert daarmee dan tevens van de ervaring en deskundigheid en het vakmanschap van onze VCA gecertificeerde medewerkers en bepaalt zelf hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Heeft u als bedrijf of particulier een machine nodig om bijvoorbeeld een tuin aan te leggen, dan kunt u zich door Loon- en Verhuurbedrijf Fuhler volledig laten ontzorgen en het volledige werk door Fuhler op een vakkundige wijze te laten klaren.

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week