Doppstadt Inventhor

De Doppstadt Inventhor Type 9 is een van de laatste aanwinsten in onze shreddervloot (oktober 2019). Deze langzaamdraaiende shredder is op dit moment grootste mobiele verkleiner van Doppstadt.

Inventhor staat voor innovatief en sterk. De Stage 4 machine is voorzien van VarioDirect Drive voor maximale prestaties en efficiëntie en biedt geheel nieuwe mogelijkheden die de efficiëntie en flexibiliteit hebben verbeterd. De toegankelijkheid van de slijtdelen is veel beter en de dagelijkse onderhoudstaken eenvoudiger dan verkleiners van de vorige generaties. De machine heeft grote doorvoersnelheden en met de verschillende pakketten kan worden voldaan aan de eisen van verschillende materialen. De wals kan in tegenover gestelde richting draaien om verstoppingen te verhelpen.Inventhor staat voor innovatief en sterk. De Stage 4 machine is voorzien van VarioDirect Drive voor maximale prestaties en efficiëntie en biedt geheel nieuwe mogelijkheden die de efficiëntie en flexibiliteit hebben verbeterd. De toegankelijkheid van de slijtdelen is veel beter en de dagelijkse onderhoudstaken eenvoudiger dan verkleiners van de vorige generaties. De machine heeft grote doorvoersnelheden en met de verschillende pakketten kan worden voldaan aan de eisen van verschillende materialen. De wals kan in tegenover gestelde richting draaien om verstoppingen te verhelpen.Inventhor staat voor innovatief en sterk. De Stage 4 machine is voorzien van VarioDirect Drive voor maximale prestaties en efficiëntie en biedt geheel nieuwe mogelijkheden die de efficiëntie en flexibiliteit hebben verbeterd. De toegankelijkheid van de slijtdelen is veel beter en de dagelijkse onderhoudstaken eenvoudiger dan verkleiners van de vorige generaties. De machine heeft grote doorvoersnelheden en met de verschillende pakketten kan worden voldaan aan de eisen van verschillende materialen. De wals kan in tegenover gestelde richting draaien om verstoppingen te verhelpen.

De Inventhor Type 9 is geschikt voor een grote verscheidenheid aan materialen, zoals stamhout, stobben, groenafval, bioafval, huishoudelijk afval, grofvuil, bedrijfsafval, gemengd bouwafval, banden en spoorbielzen.

Diensten

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week