Drentse Onderneming van het Jaar

Geplaatst op: 24-11-2021

Fuhler is op 24 november gekozen tot dé Drentse Onderneming van het Jaar 2021!
Wij zijn er bijzonder trots op dat we deze mooie titel een jaar lang mogen dragen.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een succesvolle onderneming die staat voor goed en vernieuwend ondernemerschap en een waardevolle bijdrage levert aan de economie en werkgelegenheid in Drenthe. Belangrijke criteria om in aanmerking te komen voor de Drentse Onderneming van het Jaar zijn een duidelijke strategische visie, financieel gezond, innovatief en het voeren van een maatschappelijk en duurzaam beleid. De Prijs is een waardering voor alle betrokkenen van de onderneming; Medewerkers, klanten, leveranciers en directie.

Uit een selectie van bijna 100 aangemelde bedrijven in het voorjaar van 2021 werden 8 geselecteerd door de jury en genomineerd. 3 bedrijven drongen door tot de finale, waaronder Fuhler.

De jury was diep onder de indruk van de authenticiteit. Met een Drentse nuchterheid en bescheidenheid worden met ruim 600 mensen in zowel Nederland als Europa bijzondere opdrachten gerealiseerd.

De bedrijfstrots is volgens de jury meer dan voelbaar en wordt door iedere medewerker uitgedragen. De naam Fuhler wordt dan ook met trots op voertuigen en de borst of rug van medewerkers gedragen. Wat opvalt is de bedrijfscultuur. De “open” cultuur biedt ruimte voor eigen inbreng en ideeën en men is niet bang om fouten te maken. De medewerkers worden gestimuleerd om zelfstandig keuzes te maken en na te denken over zaken die anders of beter kunnen. Zij voelen zich hiermee zelf een stukje ondernemer. Ook al is groei geen doel op zich geweest, Fuhler weet met haar creativiteit en gedrevenheid de wensen en behoeften van haar opdrachtgevers te vertalen naar een doelgerichte aanpak. Hierbij worden machines en materiaal desgewenst op maat omgebouwd naar de wensen van haar klanten. In alles lijkt duurzaamheid centraal te staan. Zo wordt er een geheel nieuw en gemoderniseerd bedrijfspand gebouwd en werd er al vroegtijdig geïnvesteerd in elektrisch werkmaterieel en nu ook waterstof.

Bron: https://drentseondernemingvanhetjaar.nl/winnaar-2021-fuhler/

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week