Oplevering project 'Belevenspark'

Geplaatst op: 18-03-2016

Op 18 maart was de officiële opening van Wildlands Adventure Zoo Emmen. Het park heeft op 25 maart zijn deuren geopend voor naar verwachting 1.5 miljoen bezoekers per jaar. Het terrein is 22 hectare groot, maar bijna elke m² is benut om een authentieke sfeer te creëren.

De bezoeker waant zich echt in een jungle, een savanne of een poolgebied. Alle voor de realisatie benodigde grondwerkzaamheden zijn door Fuhler uitgevoerd. In de grote kas hebben we gewerkt middels Totall-station aansturing op kranen (de eerste in Nederland). Daarnaast hebben zeer veel machines continu met GPS gewerkt. Velen zullen zich afvragen of we dan niets meer kunnen zonder dat GPS-systeem? De machinisten die er aan het werk zijn geweest, kunnen vast beamen dat deze klus in 2,5 jaar niet geklaard was zonder dit hulpmiddel. Gemiddeld hebben zo’n 500 mensen elke dag aan dit project gewerkt, waarvoor een extreem spannende en uitdagende planning was opgesteld. Ieder bedrijf moest zijn of haar klus op tijd en op de juiste maatvoering afgewerkt hebben, zodat alle puzzelstukjes uiteindelijk een compleet afgewerkt park vormen.

Vanaf de eerste schets in 2013 heeft Fuhler een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van het nieuwe dierenpark, door middel van de verhuur van materieel en personeel. Een uniek werk in Emmen dat bij velen van ons nog lang in de herinnering zal blijven. Een project om trots op te zijn!

Oplevering project 'Belevenspark'
© 2014 Fuhler BV,  Nieuws  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
9 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week