Grond- en infrawerkzaamheden uitbreiding Wildlands

Geplaatst op: 06-04-2018

Als ook bij de realisatie van het nieuwe park, hebben we bij de aanleg van de achtbaan ook weer onze bijdrage mogen leveren.

We zijn gestart met de werkzaamheden in de bouwvak van 2017. De werkzaamheden zijn begin april 2018 afgerond en opgeleverd.

Onder de naam ‘African Mining Company‘ zijn we sinds oktober 2016 achter de schermen betrokken bij de planvorming van deze uitbreiding.
Ons deel in de ralisatie is het grondwerk, het aanbrengen van de diverse verhardingen en het aanleggen van de ondergrondse infra.

De achtbaan (Family Boomerang Coaster) wordt een spectaculaire attractie voor het hele gezin. De achtbaan wordt zo’n 20 meter hoog en komt op een 2 hectare groot terrein tussen parkeerplaats-Zuid en de savanne. Het bijzondere is dat er twee banen zijn waarop de karretjes tegelijk beginnen, maar die op verschillende, wisselende tijden eindigen. Je gaat met elkaar het duel aan, vandaar de naam Family Duel Racer. De snelheid van de voertuigen wisselt onder meer door het gewicht dat erin zit. De achtbaan is geschikt voor de hele familie, waardoor kinderen niet geweerdhoeven worden. De attractie zal niet extreem hard gaan en loopings, kurkentrekkers en andere gekkigheden zijn uitgesloten.

De attractie is inmiddels volledig in bedrijf genomen.

© 2014 Fuhler BV,  Nieuws(archief)  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week